Siguria ushqimore, Çuçi për A2 CNN: Intensifikim kontrollesh, zbatoni ligjin! – A2

Siguria ushqimore, Çuçi për A2 CNN: Intensifikim kontrollesh, zbatoni ligjin!

Në ditët e nxehta të verës, siguria ushqimore është një tjetër problem që hasin pushuesit.

Ministri i Bujqësisë, Bledi Çuçi thotë për A2 CNN se do të intensifikohen kontrollet, e sidomos në subjektet pranë zonave turistike.

“Do të kemi më shumë zbatim të ligjit edhe forcim të sigurisë ushqimore. Do të ketë më tepër inspektime. Inspektime në bazë risku që shqiptarët të jenë sa më të sigurt për sa i përket sigurisë ushqimore. Veçanërisht, tani për sezonin, kontrolle do të ketë dhe në zonat turistike” u shpreh ministri Çuçi.

Shkarkoni aplikacionin e A2