Djali që vishet vetëm me rroba të epokave të kaluara – A2

Djali që vishet vetëm me rroba të epokave të kaluara

Një djalë anglez ka vendosur që të mos veshë më rroba normale, por të qepë vetë veshje dhe kostume të epokave të mëparshme.

Rezultati është që sot, 25-vjeçari Zack Mc Leod Pinsent duket si një princ i filmave Disney.

Edhe pse shumë njerëzve i duket e çuditshme, djali nuk e vret mendjen aspak sepse beson në zgjedhjet e tij.

Shkarkoni aplikacionin e A2