Foto me gamile dhe gara e notit mbi Bosfor, fotot më të mira të ditës – A2

Foto me gamile dhe gara e notit mbi Bosfor, fotot më të mira të ditës

Fotot më mira të ditës, nga agjencitë më prestigjioze botërore.

Shkarkoni aplikacionin e A2