NATO tregon forcën ajrore mbi Britani – A2

NATO tregon forcën ajrore mbi Britani

Aeroplanë nga 8 kombe dhuruan spektakël në bazën ajrore të Fairford për të shënuar përvjetorin e 70 të NATO-s.

Avionë të ndryshëm morën pjesë në këtë shfaqje të aleancës, e cila mbron lirinë dhe sigurinë e 29 vendeve anëtare të saj.

Shumë avionë u ngritën nga Fairford, ndërsa të tjerë fluturuan direkt nga bazat e tyre në Britani dhe në Francë.

Shkarkoni aplikacionin e A2