Vlorë, ndalojnë makinën dhe bëjnë për spital drejtuesin e mjetit – A2

Vlorë, ndalojnë makinën dhe bëjnë për spital drejtuesin e mjetit

Dy persona të paidentifikuar kanë ndaluar një mjet tip BMË dhe kanë qëlluar me sende të forta dhe grushta drejtuesin e makinës.

Ngjarja ka ndodhur në qytetin e Vlorës, në Skelë.

Agresorët kanë marrë çelësat e makinës dhe janë larguar.

Drejtuesi i mjetit, rreth 50 vjeç, po asistohet me ndihmë mjekesore.

Dyshohet se drejtuesi mjetit është person në kërkim nga policia.

Shkarkoni aplikacionin e A2