Bëmë baba të të ngjaj – A2

Bëmë baba të të ngjaj

Fëmijët e David Beckham, Romeo, Cruz dhe Harper, janë fotografuar në plazhin e Majemit duke luajtur futboll.

Ata treguan talentin e tyre me topin në këmbë, madje kishte momente kur djemtë ngjanin shumë me ish-kapitenin e Anglisë në mënyrën se si godisnin topin.

David Beckham ka thënë në një intervistë se të gjitha shpresat që dikush nga fëmijët të ndjekë gjurmët e tij i k ate vajza e vogël.

“Harper luan çdo të dielë futboll dhe i pëlqen shumë. 3 djemtë nuk luajnë pothuajse fare, edhe pse nuk i mungon talenti. Vetëm te vajza i kam varur shpresat tani”, është shprehur ish-lojtari i Manchester United, Real Madrid dhe Milan.

Shkarkoni aplikacionin e A2