Kongresi i Babagjyshave dhe gara e deles më të mirë, fotot më interesante të ditës – A2

Kongresi i Babagjyshave dhe gara e deles më të mirë, fotot më interesante të ditës

Fotot më mira të ditës, nga agjencitë më prestigjioze botërore.

Shkarkoni aplikacionin e A2