Sot, Asambleja e PS, analizë për 30 qershorin dhe zgjedhjet në parti – A2

Sot, Asambleja e PS, analizë për 30 qershorin dhe zgjedhjet në parti

Sot në orën 16.00 socialistët do të mbledhin Asamblenë Kombëtare. Pritet që sipas axhendës, mbledhja të nisë me fjalën e kryesocialistit Edi Rama.

Së dyti, pritet një analizë e rezultateve të 30 qershorit, për të vijuar me shqyrtimin dhe miratimin e programit për zgjedhjet brenda Partisë Socialiste.

Në vijim do të ketë miratim edhe të projekt-udhëzimeve që do të shoqërojnë këtë proces.

Shkarkoni aplikacionin e A2