Statujat e gjalla “pushtojnë” qytezën belge – A2

Statujat e gjalla “pushtojnë” qytezën belge

Artistë nga e gjithë bota janë mbledhur në qytezën belge Marche-en-Famenne, që prej 20 korrikut, për treguar talentin e tyre në dizajn, realizimin dhe ekspozimin e statujave “të gjalla”. Demonë, zana, mbretër dhe krijesa të tjera fantastike “kanë ardhur në jetë” në këtë festival që çdo vit tërheq qindra dhe mijëra vizitorë nga e gjithë bota, për të parë se si artistët praktikisht ngrijnë me orë të tëra për të treguar punën e tyre.

Shkarkoni aplikacionin e A2