Tensioni te Teatri Kombëtar në foto – A2

Tensioni te Teatri Kombëtar në foto

Artistë, aktivistë dhe mbështetës të PD protestuan këtë të mërkurë kundër prishjes së Teatrit Kombëtar pasi policia rrethoi godinën.

Shkarkoni aplikacionin e A2