Joga dhe palestër, Nicole Scherzinger “nuk ndryshon kurrë”

Publikuar më: 27/7/2019, ora 16:02

Joga dhe palestër, Nicole Scherzinger “nuk ndryshon kurrë”

Publikuar më: 27/7/2019, ora 16:02

Këngëtarja e famshme, Nicole Scherzinger, tashmë është në moshën 41-vjeçare, por ajo duket shumë më e re.

“Sekreti” i saj  janë: joga dhe palestra. Ish e dashura e pilotit të Formula 1, Hamilton, është fotografuar së fundmi në rrugët e Sidneit, ku edhe aty nuk ka hezituar aspak të bëjë joga dhe ushtrime të ndryshme.

Nicole dukej në një formë të jashtëzakonshme, ndërsa tërhoqi vëmendjen edhe të personave të shumtë.

Në fund, duhej edhe një foto…