“Seks, drogë dhe rock ‘n’ roll”, fotografi të rralla të yjeve të muzikës – A2

“Seks, drogë dhe rock ‘n’ roll”, fotografi të rralla të yjeve të muzikës

Foto të rralla të disa prej emrave të njohur të muzikës botërore janë tashmë në shitje.

David Bowie, Mick Jagger dhe Sid Vicious janë vetëm disa nga personazhet në galerinë e re të fotografit Denis O’Regan, i cili ka zbuluar arkivin e tij të pasur të fotografive të ndërtuar gjatë një karrierë 45-vjeçare me personazhet më të njohur të muzikës botërore.

Ai shpreson se fansat dhe koleksionistët do të jenë të gatshëm të bëjnë të tyret një pjesë nga historia e muzikës.

“Është e trishtë, por shumë prej tyre kanë jetuar mes seksit, drogës dhe rock n ‘roll”, thotë Denis.

Shkarkoni aplikacionin e A2