Panik te pushuesit, dallga pushton bregun! – A2

Panik te pushuesit, dallga pushton bregun!

brazil 1100x620

Një dallgë e madhe në një plazh në Rio De Zhanejro ka shkaktuar panik te dhjetëra pushues që ndodheshin në breg të detit.

Pushuesit u detyruan të kapnin fëmijët e tyre pasi vala e çuditshme pushtoi bregun e detit. Edhe pse zgjati më pak se një minutë, dallga shkaktoi panik dhe kaos me sendet që u shpërndanë në të gjithë bregun.