Shpërthen transformatori, Himara në terr – A2

Shpërthen transformatori, Himara në terr

Në Himarë është ndërprerë energjia elektrike dhe pushuesit ndodhen në terr të plotë.

Sipas informacionave të para, mësohet se transformatori ka shpërthyer dhe për këtë arsye qyteza është zhytur në errësirë.

Pushuesit janë detyruar që të ndezin dritat e telefonit për të ecur në rrugë.

Shkarkoni aplikacionin e A2