Nuk u paraqit së bashku me avokatin mbrojtës, shtyhet seanca për Kelmend Balilin

Publikuar më: 29/7/2019, ora 12:32
HEAD BALILI frame 419 1024x576

Nuk u paraqit së bashku me avokatin mbrojtës, shtyhet seanca për Kelmend Balilin

Publikuar më: 29/7/2019, ora 12:32

Gjykata e Apelit për Krimet e Rënda shtyn për në 11 shtator seancën për Kelmend Balilin.

Seanca e tretë në radhë në Apel dështoi për shkak të mosparaqitjes së Balilit dhe të avokatit të tij mbrojtës, Theodhori Sollaku.

Në ketë gjykim Balili kundërshton dënimin me 12 vjet burg të marrë në Shkallën e Parë të Krimeve.