E martë e ngjeshur me zhvillime politike. Rama dhe Meta, dalje para mediave – A2

E martë e ngjeshur me zhvillime politike. Rama dhe Meta, dalje para mediave

Kjo e martë do të jetë një ditë e ngjeshur me zhvillime politike.

Kryeministri Edi Rama ka njoftuar një bashkëbisedim me gazetarët në orën 11:00. Bashkëbisedimi do të zhvillohet në Kryeministri, në sallën e hartave.

Ndërkohë, në orën 12:00, Presidenti ilir Meta ka njoftuar daljen në një konferencë për mediat.

Këto dalje të Ramës dhe Metës vijnë pas një sërë përplasjesh mes tyre. Siç janë dekreti për anulimin e 30 Qershorit dhe propozimi për mbajtjen e zgjedhjeve të reja më 13 Tetor, gjë që refuzohet nga Rama.

Po ashtu, së fundmi, edhe çështja e teatrit për të cilin kryeministri Edi Rama këmbëngul në shembjen e godinës dhe ndërtimin e një teatri të ri.

Por, gjithçka pritet për t’u parë gjatë ditës se si do të vijojnë qëndrimet e tyre, pas këtyre daljeve për mediat. 

  • LAJMI I FUNDIT | Olsian Çela është Prokurori i ri i Përgjithshëm i Shqipërisë
  • LAJMI I FUNDIT | Çela mori 101 vota pro, duheshin vetëm 84
  • LAJMI I FUNDIT | Olsian Çela ishte renditur i pari në listën që KLP i dorëzoi Kuvendit