Fëmija bie nga kati i 6 i pallatit dhe shpëtohet nga kalimtarët – A2

Fëmija bie nga kati i 6 i pallatit dhe shpëtohet nga kalimtarët

Një video e tmerrshme është regjistruar në qytetin e Chongqing në Kinë ku shfaqet një fëmijë i mitur ndërsa bie nga kati i 6 i një ndërtese.

Fatmirësisht fëmija 3-vjeçar shpëtoi pa asnjë dëmtim falë disa kalimtarëve që hapën një batanije të madhe dhe amortizuan rënien e tij.

Shkarkoni aplikacionin e A2