KPA shkarkon ish-prokurorin e çështjes Tahiri – A2

KPA shkarkon ish-prokurorin e çështjes Tahiri

Ish-prokurori i çështjes Tahiri, Gentjan Osmani është shkarkuar nga Komisioni i Posaçëm i Apelimit (KPA).

Sipas KPA-së, subjekti ka mungesë të burimeve të ligjshme për vitet 2011 dhe 2013.

Kolegji mbërriti në përfundimin se vendimi i dhënë nga KPK-ja duhet ndryshuar dhe vendosi që Gentjan Osmani të shkarkohet nga detyra.

Shkarkoni aplikacionin e A2