Nëse bebet do të kishin dhëmbë

Një fotografe profesioniste, e specializuar në foto dasmash dhe foshnjesh, ka modifikuar disa fotografi bebesh me anë të aplikacionit FaceApp.

Ajo vendosi që të provonte te të porsalindurit filtrin e buzëqeshjes dhe rezultatet janë fantastike.

Albumi i fotove quhet “Nëse bebet do të kishin dhëmbë”.