Xhelal Mziu, kërkesë në gjykatë për mosnjohjen e zgjedhjeve – A2

Xhelal Mziu, kërkesë në gjykatë për mosnjohjen e zgjedhjeve

Xhelal Mziu ka bërë kërkesë në Gjykatën e Tiranës për mosnjohje të zgjedhjeve dhe mandatit të kryebashkiakut të ri të Kamzës, Rakip Sulit.

Mziu pretendon se nuk ka pasur zgjedhje dhe për këtë shkak mandati i tij si kryebashkiak duhet të vijojë.

Kërkesa pritet të shqyrtohet nga Manjola Bejleri, në orën 12:00.

Shkarkoni aplikacionin e A2