Grabitje në mes të ditës në Tiranë – A2

Grabitje në mes të ditës në Tiranë

grabitja 600x338

Një grabitje me maskë ka ndodhur në mes të ditës në Tiranë.

Policia njofton se në rrugën “Muhamet Gjollesha”, në një zyrë që i përket një institucioni financiar për kredidhënie në shuma të vogla, një person i maskuar, nën kërcënimin e një pistolete, ka marrë një sasi parash dhe është larguar me vrap.

Në ndjekje të autorit janë vënë shërbimet e Policisë “Shqiponjat”, Patrulla e Përgjithshme dhe Forca e Posaçme Operacionale e DVP Tiranë.