Publikohen pamjet e aksidentit tragjik të çiklistit 22-vjeçar – A2

Publikohen pamjet e aksidentit tragjik të çiklistit 22-vjeçar

pamjet

Kanë dalë në dritë pamjet e para të aksidentit që i mori jetën çiklistit 22-vjeçar Bjorg Lambrecht.

Belgu, i cili konsiderohej si një nga të rinjtë më premtues të këtij sporti, u rrëzua në etapën e tretë të Xhiros së Polonisë.

Kur duheshin edhe 50 kilometra nga përfundimi i etapës, gjatë një dite me shi, Lambrecht u rrëzua dhe mendohet se ka goditur kokën në një bordurë betoni.

Në pamje shihen përpjekjet për ta ndihmuar, por që nuk qenë të dobishme.