Pishinat më të bukura buzë oqeanit – A2

Pishinat më të bukura buzë oqeanit

Të shkosh buzë detit dhe të lahesh në pishinë nuk është ndoshta zgjidhja ideale. Por në disa raste, kur deti, ose oqeani, është i rrezikshëm, me shkëmbinj, apo thjesht tepër i vështirë për të notuar në të, njeriu ka marrë masat për të mos mbetur në tokë.

Në fotogalerinë e përzgjedhur nga CNN Travel janë renditur pishinat më të mira, natyrale ose jo, të ngritura buzë oqeaneve.