Pushimet italiane për familjen Beckham – A2

Pushimet italiane për familjen Beckham

Ish ylli i futbollit britanik, David Beckham ka nisur pushimet e tij verore me familjen dhe kësaj radhe ka zgjedhur zonën e Puglias në Itali.

Përveç resortit luksoz që nuk mund të mungonte në pushimet e një familje pasanike si Beckham-ët ata kanë zgjedhur t’i alternojnë ato dhe me xhiro me biçikletë në pikat më piktoreske të këtij rajonit italian.