Shtyrje, kërcënime dhe një pistoletë: ambienti para një penalltie në favela – A2

Shtyrje, kërcënime dhe një pistoletë: ambienti para një penalltie në favela

Inkedpenalltia LI 600x338

Kjo video është bërë virale në Brazil dhe jo vetëm.

Një lojtar është gati për të goditur një 11-metërsh përcaktues në një favelë në Brazil, ndërkohë që është i rrethuar nga lojtarë dhe tifozë, që e shtyjnë dhe i flasin në vesh.

Madje, një nga tifozët nxjerr edhe pistoletën dhe ia drejton topit.