Pelegrinazhi në Mekë, resorti mbi mbetje plastike dhe Lojërat Ushtarake, fotot më të mira të ditës – A2

Pelegrinazhi në Mekë, resorti mbi mbetje plastike dhe Lojërat Ushtarake, fotot më të mira të ditës