Si elefantë, robotë ose shporta: Qiellgërvishtësit më të shëmtuar në botë – A2

Si elefantë, robotë ose shporta: Qiellgërvishtësit më të shëmtuar në botë

Frymëzimi dhe vendndodhja janë nga më të ndryshmit. Nga Rusia në Tajlandë, sigurisht në Kinë por edhe parajsa të arkitekturës si Parisi dhe Milano, me forma peshqish, robotësh, palash ose… pa formë fare.  

Një gjë e kanë të përbashkët këto struktura. Janë të larta dhe të shëmtuara, të paktën sipas mendimit të arkitektëve dhe të pasionuarve të arkitekturës.

Shkarkoni aplikacionin e A2