Tornadoja e fuqishme godet qytetin meksikan, panik te banorët – A2

Tornadoja e fuqishme godet qytetin meksikan, panik te banorët

Një tornado e fuqishme është regjistruar në qytetin e vogël të Fresnilos në Zakatekas të Meksikës dhe është filmuar nga banorët e zonës.

Me një shpejtësi prej më shumë se 110 kilometrash në orë, tornadoja u zhvendos nëpër qytet duke ngritur një re të madhe tymi e duke krijuar panik te banorët, por për fat të mirë nuk shkaktoi dëme serioze.

Tornadot janë më të zakonshme në veri të Meksikës, por shpesh godasin edhe zona të tjera në këtë shtet.

Shkarkoni aplikacionin e A2