Basha: S’ka përçarje mes opozitës, kush s’ka zbatuar dekretet e Presidentit do të mbajë përgjegjësi – A2

Basha: S’ka përçarje mes opozitës, kush s’ka zbatuar dekretet e Presidentit do të mbajë përgjegjësi

pd 1100x620

Tre parti opozitare, LSI, PAA dhe PR kërkuan të regjistrohen në KQZ për zgjedhjet e 13 tetorit, pas dekretit të Presidentit Meta, por këtë hap nuk e ka bërë PD edhe pse është shprehur se njeh dekretin e Presidentit.

Por për Lulzim Bashën, kjo nuk do të thotë aspak se opozita po përçahet. Ai thekson se mbështet dekretin e Metës për 13 tetorin, ndërsa shkon edhe më tej se ata që nuk e zbatojnë atë do të mbajnë përgjegjësi.

“Nuk ka përçarje mes opozitës. Të gjitha institucionet duhet të zbatonin dekretin e Presidentit dhe të gjithë do të vihen përpara përgjegjësisë ligjore dhe penale. Mund të vonojë, por nuk do të harrojë”, tha Basha.