Britanisë i ikin dritat. Kaos në rrugë, aeroporte dhe trena

Britania e Madhe është goditur nga një ndërprerje masive e energjisë elektrike.

Mediat britanike raportojnë se kjo situatë ka shkaktuar kaos në trena dhe metro, ku qytetarët janë bllokuar nën tokë.

Gjithashtu, raportohet se shumë semaforë në Londër kanë dalë jashtë funksionimit, duke detyruar shoferët e makinave që të dalin dhe të bëjnë vetë policin rrugor.