Para dhe pas makijazhit të nuses – A2

Para dhe pas makijazhit të nuses

Dita e dasmës konsiderohet si dita më e bukur e jetës së një femre.

Për këtë arsye, vajzat mundohen që të bëhen sa më të bukura për atë ditë.

Artisti kosovar i “make-up”-it, Arbër Bytyqi, poston në faqen e tij në Instagram foto të femrave para dhe pas makijazhit.

Shndërrimi është i pabesueshëm…