Kurban Bajrami, Engjëlli i Thikave dhe plazhi në Jon, fotot më të mira të javës – A2

Kurban Bajrami, Engjëlli i Thikave dhe plazhi në Jon, fotot më të mira të javës

Fotot më mira të javës, nga agjencitë më prestigjioze botërore.