Shi meteorësh, tregu i bagëtive dhe radha në Rrugën e Kombit, fotot më të mira të ditës – A2

Shi meteorësh, tregu i bagëtive dhe radha në Rrugën e Kombit, fotot më të mira të ditës

Fotot më mira të ditës, nga agjencitë më prestigjioze botërore.

Shkarkoni aplikacionin e A2