Martesat më të shkurtra të yjeve të showbiz-it… – A2

Martesat më të shkurtra të yjeve të showbiz-it…

Miley Cyrus mund të ketë menduar se po fillonte një jetë të re me burrin e ëndrrave të saj, por vetëm pas 8 muajsh martese, ylli i pop-it dhe Liam Hemsworth i dhanë fund lidhjes së tyre.

Një person i afërt me aktorin konfirmoi fundjavën e kaluar ndarjen e çiftit, ndërsa shtoi se ata do të përqendroheshin në karrierën e tyre. Por vetëm pak pas këtij lajmi, Miley u fotografua në krahët e 31-vjeçares Kaitlynn Carter teksa pushonin në Itali.

Por nëse mendoni se kjo martesë është mbyllur shpejt, duke pasur parasysh që zyrtarizimi është bërë vetëm në muajin dhjetor, atëherë gaboheni, kjo është për t’u respektuar. Shumë personazhe të tjetër të showbizit i kanë dhënë fund martesës së tyre edhe shumë më shpejt.

Madje, ka edhe nga ata që e kanë mbyllur atë para se “boja të thahej” plotësisht në certifikatën e martesës.