5 vrasje në 12 ditë, Lleshaj kritikon drejtuesit e policisë – A2

5 vrasje në 12 ditë, Lleshaj kritikon drejtuesit e policisë

Situata kriminale në vend u bë shkak për një takim mes Ministrit të Brendshëm, Sandër Lleshaj dhe drejtuesve kryesorë të Policisë së Shtetit dhe Komisariateve në vend. Lleshaj lëshoi kritika tek drejtuesit e policive të qyteteve ku janë shënuar vrasje.

Ministri kërkoi rritje të forcës parandaluese dhe “presing” ndaj personave me profil kriminal. Njëkohësisht prej tij u kërkua, shtim i kontrolleve për armëmbajtje pa leje, angazhim për menaxhimin e qarkullimit rrugor, si dhe vigjilencë të shtuar ndaj rasteve të kultivimit të kanabisit.