Rrufe dhe dallgë, stuhi në bregdet

Temperaturat e larta të ditëve të fundit u larguan pasditen e sotme, duke sjellë erë dhe rrufe, sidomos në zonat bregdetare.

Stuhia i prishi qetësinë pushuesve te Gjiri i Lalzit, duke sjellë edhe dallgë të mëdha.