Kështjella, kopshte me kondicioner, porte private, ja shtëpitë e yjeve të futbollit

Nuk mund të rrinë shpesh në shtëpi për shkak të stërvitjeve dhe ndeshjeve në çdo cep të botës, por kur kanë pak kohë të lirë në banesën e tyre yjet e futbollit preferojnë të kalojnë mes luksit të shfrenuar dhe teknologjisë së fundit, si dhe të freskohen në pishina tejet ndjellëse.   

Paraja nuk është problem, edhe pse ndonjëherë mungon fantazia.

Shkarkoni aplikacionin e A2