Protestuesit i hedhin shishe plastike, reagimi i Tom Doshit – A2

Protestuesit i hedhin shishe plastike, reagimi i Tom Doshit

Pas përfundimit të mbledhjes së Këshillit Bashkiak, anëtarët janë shoqëruar nga deputeti Tom Doshi.

Protestuesit u vunë në ndjekje të tyre dhe kanë lëshuar drejt tij shishe plastike.

Tom Doshi reagoi vetëm duke buzëqeshur dhe vazhdoi rrugën e tij.

Shkarkoni aplikacionin e A2