Cristiano Ronaldo: Futbollistë që nuk kanë treguar gjë blihen 100 milionë euro. Unë vlej 400

“Mund të tërhiqem nga futbolli që në sezonin e ardhshëm. Por, mund të vazhdoj të luaj në këto nivele deri në moshën 41-vjeçare”.

Kjo ishte një nga frazat e Cristiano Ronaldos në intervistën më të fundit për mediat portugeze.

“Sot të gjithë kushtojnë rreth 100 milionë euro, po shikojmë portierë dhe mbrojtës që blihen me këto shifra. Unë i bie që të kem një vlerë tre apo katërfish më të madhe. Gjithsesi, shifra të tilla tregojnë që futbolli është biznes që gëzon shëndet të plotë”, theksoi sulmuesi portugez.

  • LAJMI I FUNDIT | Dështimi për negociatat, Merkel: Më vjen shumë keq, do t’i rikthehemi çështjes
  • LAJMI I FUNDIT | Merkel: Pozicioni i Gjermanisë ka qenë për të nisur bisedimet
  • LAJMI I FUNDIT | Merkel: Maqedonia e Veriut ka bërë shumë me çështjen e emrit
  • LAJMI I FUNDIT | Merkel: Edhe Shqipëria ka bërë shumë, merrni për shembull çështjen e vetting-ut
  • LAJMI I FUNDIT | Macron: Nuk e ndjejmë veten gati për të hapur negociata
  • LAJMI I FUNDIT | Macron: Popujt nuk janë fajtorë, por ne kërkojmë reforma konkrete
  • LAJMI I FUNDIT | Macron: Në 2008 bëmë disa lëvizje të nxituara me vizat