Kinë, ekspozitë robotësh që fluturojnë, notojnë dhe bëjnë operacion truri – A2

Kinë, ekspozitë robotësh që fluturojnë, notojnë dhe bëjnë operacion truri

Në Kinë po prezantohen robotët më të fundit në atë që quhet Konferenca Botërore e Robotëve, nga data 20 gusht deri në 25 gusht.

Një ekspozitë me teknologjitë dhe produktet e reja robotike, që përfshijnë më shumë se 700 robotë që janë të dobishëm në 21 fusha të ndryshme industriale.

Një dron në formën e një pulëbardhe dhe një robot në formën e peshkut janë disa nga shpikjet që prezantohen në këtë konferencë.

Gjithashtu, është parë edhe një robot që luan në piano dhe një tjetër që bën operacion në tru.

Shkarkoni aplikacionin e A2