Thyen xhamin e derës së bankës, policia ndalon një 36-vjeçar me probleme mendore – A2

Thyen xhamin e derës së bankës, policia ndalon një 36-vjeçar me probleme mendore

Një 36-vjeçar nga Librazhdi, në mëngjesin e ditës së mërkurë ka thyer xhamin e derës së jashtme të një banke të nivelit të dytë. 

Policia ka shkuar menjëherë në vendngjarje dhe e ka shoqëruar 36-vjeçarin në komisariat.

Personi është me probleme mendore dhe paraprakisht nuk dyshohet për tentativë vjedhjeje të bankës.