Muskuj barku? Sulmuesi shënon dhe tregon dhjamin – A2

Muskuj barku? Sulmuesi shënon dhe tregon dhjamin

Kur specialistët e futbollit përdorin frazën “sulmues me peshë”, me siguri që nuk e kanë fjalën për peshën në kilogramë.

Një sulmues brazilian, pasi shënoi gol, tregoi me gisht barkun e kërcyer gjatë festimit, ndoshta për t’i mbyllur gojën kritikëve që mendojnë se mbipesha e pengon që të shënojë gola.

Shkarkoni aplikacionin e A2