Të djegura në fytyrë ose me sëmundje lëkure, femrave ua ndryshon jetën kjo grimiere

Goar Avetisyan është një grimiere armene e cila ka aftësinë që të shndërrojë plotësisht pamjen e jashtme të një femre.

E veçanta e saj është që ajo merret me vajza dhe gra që kanë nevojë për më shumë se thjesht makijazh.

Femra që kanë pësuar djegie të rënda në fytyrë apo kanë sëmundje lëkure, arrijnë të kthejnë besimin te vetja vetëm falë punës së Goar Avetisyan.