Zjarr i madh në Finiq, digjen dy banesa – A2

Zjarr i madh në Finiq, digjen dy banesa

Në Finiq janë djegur dy banesa nga flakët që kanë nisur që paradite.

Për fikjen e zjarrit janë angazhuar zjarrfikëse nga Delvina, Saranda dhe Gjirokastra.

Sipas informacioneve të deritanishme raportohet për vetëm dy shtëpi të braktisura prej më shumë se 15 vjetësh.

Në gatishmëri janë edhe efektivët e FA-së në Detashmentin e Mbrojtjes Rajonale të Gjirokastrës.

Shkarkoni aplikacionin e A2