Agim Kajmaku dorëzon gjurmët e gishtërinjve

kajmaku vore 1100x620

Kryebashkiaku i Vorës, Agim Kajmaku, ka dhënë gjurmët e gishtërinjve ne laboratorin e kriminalistikës në Tiranë.

Tashmë gjurmët e tij janë marrë në administrim nga Prokuroria dhe pritet të dërgohet letër porosia në Greqi për verifikimin e akuzave të Partisë Demokratike. Opozita e akuzoi Kryebashkiakun Kajmaku se gjatë qëndrimit në Greqi ku ka mbajtur emrin Jorgo Toto, është dënuar për falsifikim parash.