Karavasta, një “oaz” gjithmonë e më shumë i pëlqyer

Me ngjyrat e saj, një perëndim mahnitës, specie të mbrojtura si pelikani që në këtë vend kanë gjetur shtëpinë e tyre, të paktën për disa muaj të vitit, laguna e Karavastas po shndërrohet gjithmonë  e më shumë në një destinacion të preferuar nga dashamirësit e natyrës, plazhit dhe… fotografisë.