Bebe Rexha, festë me muzikë shqiptare në rrugët e Nju Jorkut

bebe 583x338

Bebe Rexha festoi 30-vjetorin në “Madison Square Garden”, aty ku iu organizua një festë nga prindërit dhe vëllai.

Por, këngëtarja publikoi në Instagram një videoi ku tregon se nëna e saj ka ditëlindjen vetëm një ditë pas saj dhe për këtë arsye i ka bërë dhuratë një makinë.

Pasi i fton të pranishmit që të dalin jashtë për të parë dhuratën, nis muzika shqiptare nëpër rrugët e Nju Jorkut.

https://www.instagram.com/p/B11e6MElZ4i/?utm_source=ig_web_copy_link