Duke larë enët dhe duke fshirë shtëpinë, fotot “seksi” të një burri për partneren e tij

Një burrë ka postuar në profilin e tij në Facebook një seri fotosh që kanë tërhequr qindra mijëra pëlqime.

Duke përdorur fshesën me korrent, duke larë enët dhe duke bërë punë të tjera shtëpie, Michael Onk ka shkruar si diçiturë në këto foto frazën “Si t’i dërgosh foto seksi partneres tënde”.

Michael e shpjegon kështu idenë e tij: “Ishte e premte dhe shtëpinë e kishim rrëmujë. Partnerja ime po punonte vullnetare në një strehë për femrat e dhunuara dhe mua nuk më lejohej të qëndroja aty. Kështu që vendosa që të pastroja shtëpinë me themel. I hodha fotot në Facebook sepse m’u dukën për të qeshur”.