Vuan nga skleroza, i propozon gruas me të cilën ka 12 vite i martuar

Një burrë i cili ka 9 vite që vuan nga skleroza nuk e njeh më gruan e tij.

Anne ka vendosur që të mos e braktisë bashkëshortin e saj dhe kohët e fundit ka marrë nga ai një surprizë shumë të bukur. Ai e ka propozuar sërish atë për martesë.

Gruaja ka postuar në rrjetet e saj sociale fotot nga dasma e dytë.

“Është e vështirë që të jetosh me sklerozën, si për atë që e vuan, ashtu edhe për partnerin. Ne mundohemi gjithmonë që të gjejmë mënyra për t’ia kaluar mirë. Na pëlqen të kërcejmë dhe sa herë që jemi në ndonjë festë, harrojmë hallet tona në pistën e kërcimit”, thotë Anne.