Fanatikët e tatuazheve mblidhen në Moskë

Dashamirësit dhe artistët e tatuazheve janë mbledhur në Moskë për “Ekspozitën Ruse të Tatuazheve”.

Festivali që zgjat dy ditë grumbullon fanatikët e artit të trupit, të cilët tregojnë vizatimet e ndërlikuara që kanë mbi lëkurë.

Në këtë event marrin pjesë tatuatorë të famshëm si Nikko Hurtado, Ami James, Nissaco, Gakkin dhe shumë të tjerë.